Jdi na obsah Jdi na menu
 


Normálne nemáš možnosť pri hraní reštartovať počítač stlačením Ctrl+Alt+Delete.
Ak dohráš zlú misiu a nechceš aby sa výsledky zapísali, môžeš počítač v jednom
momente reštartovať bez väčších škôd. Stlač spomínanú konfiguráciu počas
nahrávania novej sekcie. Počítač sa reštartuje a ty budeš môcť hrať znovu
nepodarenú misiu.